2017

 • Szentkirályi Tehetségprogram

  Ha 14-18 év közötti úszó, kajak-kenus vagy vitorlázó vagy, sporteredményeid kiemelkedőek, de még többet szeretnél kihozni magadból, és a felkészüléshez támogatásra van szükséged, jelentkezz!

  Tovább
 • Jótettekkel egy jobb világért

  A DM 10 projekt megvalósítását támogatja 2017-ben is 500-500 ezer forint anyagi hozzájárulással, a projektek megvalósulását nyomon követi, nyilvánosságot biztosít nekik.

  Tovább
 • Pályázat a hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó programok támogatására

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó programok támogatására. A pályázat keretében hazai köznevelési intézmények, sportszervezetek, a hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó programok 500.000 - 2.000.000 forintos támogatásra pályázhatnak.

  Tovább
 • Felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidősport révén

  Hárommilliárd forintos pályázati felhívást tett közzé a szabadidősport támogatására az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A támogatási kérelmek benyújtása május 2-án indul, az első szakaszban június 2-ig lehet benyújtani. Amennyiben marad rendelkezésre álló forrás, úgy egészen 2018. július 30-ig lesz lehetőség pályázat benyújtására.

  Tovább
 • Magyarosrzág jó tanulója - jó sportolója 2016

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2016” címmel azon tanulókat és hallgatókat kívánja kitüntetni, akik a 2015/2016. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett kimagasló sportteljesítményt nyújtottak.

  Tovább
 • Városi Támogatási Program

  A Program éves szinten 100.000 E Ft előirányzatot biztosít a közgyűlés által meghatározott célokra. A támogatások elbírálásánál elsődleges szempontként a civil szervezetek által ellátott feladatok élveznek prioritást. A pályázatok céljai úgy kerültek meghatározásra, hogy azok segítségével a város egésze gyarapodhasson, sikereket és fejlődéseket eredményezve. Benyújtási határidő: 2017. április 15.

  Tovább
 • ERASMUS+ (Sport - Not For Profit European Sport Events)

  A pályázat keretében a sport területén tevékenykedő civil szervezetek, köztestületek nonprofit sportesemények megrendezésének 500000 eurós támogatására pályázhatnak. A támogatás formája vissza nem térítendő, mértéke 80%

  Tovább
 • ERASMUS+ (Sport - Collaborative partnerships)

  A pályázat keretében a sport területén tevékenykedő civil szervezetek, köztestületek, kis- és nagyméretű együttműködések 60.000 vagy 400.000 eurós támogatásra pályázhatnak. A támogatás formája vissza nem térítendő, mértéke 80%

   

  Tovább
 • Mesteredzői díj és edzői életmű díj 2017

  A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2017. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2017. április 21-ig benyújtani. A díjak átadására a Testnevelési Egyetem (TF) tanévzáró-diplomaosztó ünnepsége keretében kerül sor.

  Tovább
 • Fotópályázat - sielok.hu

  A sielők.hu szerkesztősége egy komoly díjazású fotópályázatot hirdet, melyen bárki, ingyenesen részt vehet. A pályázaton egy adott síterepről készült, minimum 10 fotót tartalmazó galériával lehet nevezni, az online regisztrációt követően. A szerkesztőség által legjobbnak ítélt pályázó jutalma egy 3 éjszakás aktív nyári hétvége az Alpokban, négy fő részére.

  Tovább
 • Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

  Az ösztöndíj célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt esélyesek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.

  Tovább
 • MOL Tehetségtámogató Program

  2017-ben is várják azoknak a 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákoknak a pályázatait, akik országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük. A pályázatokat eszközvásárlásra vagy útiköltség támogatásra lehet benyújtani.

  Tovább
  • 1