Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület

Sportszervezet neve: Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület

 

Sportszervezet székhelye: 6044 Kecskemét, Verőfény u. 7.

 

Sportszervezet elnöke: Kalmár József

 

Sportszervezeti elnök telefonszáma: 70/931-9197

 

Sportszervezeti elnök e-mail címe: hisze@hisze.hu

 

Sportszervezet ügyvezető elnöke: Szentirmay Barna 70/931-9197, Muth Gergely 70/453-9575

 

Facebook: www.facebook.com/hisze

 

Sportszervezet weboldala: www.hisze.hu


Sportszervezet története: 2007-től kezdve heti rendszerességgel és szervezett körülmények között kezdtük meg működésünket. Annak érdekében, hogy hivatalos keretek között tudjanak tagjaink versenyre járni, megalapítottuk a Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesületet, rövidebb nevén a HÍSZE-t. Sokféle ember van közöttünk. Gyerek, felnőtt, nő és férfi. Egy dolog közös bennünk, az, hogy nagyon szeretjük ezt a szép sportot. Igyekszünk is a környezetünkben lehetőleg minél több embert rábeszélni, hogy próbálkozzanak minél többen megbarátkozni kedvenc időtöltésünkkel. Bemutatókat szervezünk a közeli iskolákban, de vállalati rendezvényeken is szívesen részt veszünk és megmutatjuk, hogy milyen jó dolog is az, amikor egy szépen kivitelezett lövés után a nyílvessző a cél közepébe vágódik. Több rendezvényen már várnak bennünket, mi pedig nagyon szívesen megyünk, például a rendőrnap, a köztisztviselők napja a mi jelenlétünkkel színesebbé vált. Várjuk azokat, akik szeretnének közelebbről is megismerkedni az íjászattal, és azokat is, akik szeretnék rendezvényüket színesebbé, érdekesebbé tenni egy szép íjászbemutatóval. Várunk minden kedves hetényegyházi és Kecskemét környékbeli íjászt, íjászkodni vágyót!

 

Sportszervezet jövője: Jövőképünkben szerepel egy pályaíjász verseny megrendezésére, alkalmas pálya felépítése, ahol színvonalas környezetben tudunk felkészülni országos és nemzetközi versenyeinkre.

 

Sportszervezet céljai: Az egyesület célja, hogy rendszeres testmozgást biztosítson minden érdeklődőnek 10 éves kortól. Célunk, hogy a magyar íjászat számára utánpótlást biztosítsunk és versenyzőinket felkészítsük nemzetközi versenyekre, legyen az olimpiai vagy történelmi megmérettetés. Célunk, hogy Dél-Alföld Régió íjászközpontját létrehozzuk, hogy rendszeresen lehessen közös edzéseket tartani, felkészülést biztosítsunk és szakmai hátteret nyújtsunk a régió íjászainak.

 

Edzések helye: Kecskemét-Hetényegyháza Móricz Zsigmond Ált. Iskola tornacsarnoka és hátsó udvara (http://hisze.hu/content/edzesek)

 

Edzések ideje: Heti 3-szor, télen és nyáron különböző időpontokban. A mindenkori edzések időpontjai: www.hisze.hu edzések menü pont alatt.

 

Sportszervzet legkiemelkedőbb eredményei: Történelmi Világbajnoki cím, 1 db bronz Történelmi Világbajnokságon, 2 db Európai Bajnoki cím, 2 db ezüst Európa Bajnokságon, 34 db Országos Bajnoki cím

Kapcsolódó képek: