Kecskeméti Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Club

Sportszervezet neve: Kecskeméti Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Club


Sportszervezet székhelye: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.


Sportszervezet elnöke: Mészárosné Gilicze Katalin

 

Sportszervezeti elnök telefonszáma: 30/400-5942

 

Sportszervezeti elnök e-mail címe: kodesce@gmail.com

 

Sportszervezet e-mail címe: kodesce@gmail.com

 

Sportszervezet weboldala: www.kodesce.com

 

Edzések helye: Röplabdaedzések helye: Zrinyi Ilona Általános Iskola


Edzések ideje: Keddenként 18 óra


Sportszervezet története:

A Kecskeméti Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Clubját 1998-ban Kecskemét MJV Polgármesteri Hivatalának dolgozói alapították a közösség erősítése, a szabadidő hasznos eltöltése, az egészséges életmód terjesztése érdekében, és hogy az irodai és szellemi munka mellett aktívan is kikapcsolódhassanak.

Ma már a széles programlehetőségeknek köszönhetően minden korosztály számára aktív kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújtunk, többek között:

- A Club tagjai kezdetektől fogva részt vesznek a megyei, a regionális és az országos tájékozódási futóverseny bajnokságokon.

- A versenyzés mellett a Kalocsai Sportegyesület tagjainak segítségével 2005. óta rendeztünk meg a Kecskemét Kupa Tájékozódási Futóversenyt.  A versenyen a hazai résztvevők mellett külföldi versenyzők is rendszeresen rajthoz álltak.  Az elmúlt években már nem rendeztünk tájfutóversenyt.

- Egyesületünk 2009-től szervez röplabda találkozásokat (edzéseket).

- 2013-tól meghívásos tornát rendezünk. Ebből kiemelkedik a késő őszi KÖD-MIX Röplabda Torna, melyre az ország különböző helyeiről érkeznek csapatok. (Győr, Székesfehérvár, Budapest, Szentes, Szarvas) Emellett számos meghívást kapunk Közép-Magyarország területén zajló tornákra is. 

- A havonta megrendezett túra programsorozatunk a túrázók, a természetet kedvelők rendszeres találkozását jelenti. A túra útvonalaink alkalmazkodnak a részvevők teherbírásához, s így mindenki megtalálhatja a maga számára ideális útvonalat, hiszen túrázóink között vannak családok, szépkorúak is.

- Aktívan részt veszünk szakmai alapon szervezett megyei és országos versenyeken is.

- Egyesületünk bekapcsolódott a IUSTITIA Egyesület által 2007-ben útjára indított Domb-futás elnevezésű versenysorozatba, mely minden második hónap első szombat délelőttjén kerül megrendezésre a Benkó Zoltán Szabadidő Központban.

- Az Egyesületünk 2009-től tagja a Városi Civil kerekasztalnak, illetve a „Sport és Szabadidő” Kerekasztalnak. Mindkét fórum aktív résztvevője; valamint a szak-kerekasztal irányításában tevékenyen közreműködik.

Az elmúlt években sikeresen valósítottuk meg rendezvényeinket, programjainkat, melyek iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik tagjaink és a város lakossága körében egyaránt. A rendezvények sikerességének eredményeképpen taglétszámunk megnövekedett és a mozgásos, sportos életmód egyre népszerűbbé vált.

Egyesületünk továbbra is folytatni kívánja eddigi sikeres tevékenységét és várja az érdeklődőket a város lakossága számára nyitott rendezvényekre.

 

Röplabdaedzések helye: Zrinyi Ilona Általános Iskola (Kecskemét)

 

Edzések ideje: minden héten kedd 18 óra

 

Kapcsolódó galéria