TST Tánciskola

Sportszervezet neve: TST Tánciskola

 

Sportszervezet székhelye: 6078, Jakabszállás, Dózsa György u. 7

 

Sportszervezet elnöke: Váczi Nikolett

 

Sportszervezeti elnök telefonszáma: 30/873-1995

 

Sportszervezeti elnök e-mail címe: info@tstdance.hu

 

Sportszervezet ügyvezető elnöke: Szabó Gyula

 

Sportszervezeti ügyvezető elnök telefonszáma: 20/932-8091

 

Sportszervezeti ügyvezető elnök e-mail címe: sz.gyula1982@gmail.com

 

Edző neve: Váczi Nikolett

 

Edzések helye: 6000 Kecskemét Rákóczi u. 9.

 

Edzések ideje: Hétfőtől - Péntekig 15:00-20:00-ig

 

Facebook: https://www.facebook.com/tst.tanciskola/


Sportszervezet weboldala: http://tstdance.hu/

 

Sportszervezet youtube csatornája: https://www.youtube.com/user/triplasix

 

Sportszervezet története: 2004-ben hoztuk létre a TST Tánciskolát Helvécián. Akkor még kis csoporttal dolgoztunk együtt és készültünk a Magyar versenyekre. Egyre nagyobb sikereket elérve a tánciskola is egyre nagyobb hírnévre kezdett szert tenni. Kecskeméten folytatva az oktatást már több versenycsapattal kezdtünk foglalkozni. Jelenleg Kunszálláson és Ballószögben is megnyitottuk kapuinkat. Tánciskolánkhoz bárki csatlakozhat, aki szeret táncolni vagy szeretne táncstílusokat tanulni. Már 5 éves kortól várjuk a táncolni vágyókat, felső korhatár nincs. A hobbi szintű oktatástól a versenycsapatos képzésig bármit választhattok. Minden esetben teret adunk tehetségeink számára, hogy megmutathassák mit tanultak, hiszen fellépési és versenyzési lehetőségeink végtelenek.
Viszont, ha TST, akkor el kell mondanunk, hogy az iskolánk élete nem csak a tánclépések betanításáról szól. Iskolán kívül és belül is olyan közösségi programokat szervezünk, ahol a TST diákok, csapattagok összekovácsolódnak, törődnek egymással, segítenek egymásnak és a legfontosabb, hogy tisztelik egymást.
Így nyert értelmet mottónk is: TST - Egy család, egy közösség!

Táncos palettánk igen széles és sokrétű, foglalkozunk Hip-Hop és annak különböző válfajainak betanításával. Ezen kívül vállalunk SZALAGAVATÓS és ESKÜVŐI táncoktatások betanítását is! Nálunk nincsenek a tánc terén korlátok.

 

Sportszervezet céljai: Fő feladatunknak tekintjük a Kecskemét városában és környékén élő gyerekek és fiatalok táncművészeti nevelését, érdeklődésük felkeltését a tánc, mozgás és egészséges életmód iránt. További feladataink közé tartozik az utánpótlás nevelése, a tehetséges fiatalok támogatása. Tehetséggondozó programok szervezésével és ösztöndíj folyósításával próbálunk lehetőséget biztosítani azon tehetséges tanulóinknak, akik a tánc csodálatos világában kívánnak elmélyülni.

 

Sportszervezet legkiemelkedőbb eredményei:

• 2016-ban, Korpácsi Hanna 14 évesen, Felnőtt kategóriában Hip-Hop International Hungary táncversenyén országos 2. hellyel kvalifikálta magát a World Hip-Hop Dance Championship Világbajnokságra Las Vegas-ba.
• Világbajnokság 11. hely (New Generation csoport)
• Európa bajnokság 8. helyezés (New Generation csoport)
• Magyar bajnokság 1 és 2. hely (Korpácsi Hanna)
• 2013 Magyar bajnoka a New Generation versenycsapatunk
• 2011 év felfedezettje és legjobb táncosa Korpácsi Hanna 

 

Taglétszám: Versenycsapataink létszáma meghaladja az 50 főt.

 

 

 

Kapcsolódó galéria